• Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu

Kummitoiminta

Sp-Rahastoyhtiö on vuosittain ollut mukana tukemassa erilaisia lasten hyväksi toimivia hyväntekeväisyyskohteita niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Tavoitteena on pysyvä muutos, jossa lasten, perheiden ja yhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lisääntynyt. Kestäviä tuloksia rakennetaan yhdessä perheiden ja yhteisöjen kanssa.

Suomen World Vision on aloittanut kummiohjelman myös yritysten kanssa. Keväällä 2011 päätimme lähteä mukaan kummitoimintaan ja valitsimme kummilapseksemme Sri Lankassa asuvan pienen tytön. Kummiohjelman kautta tuemme koko kyläyhteisön elinolojen kehittämistä. Tuemme edelleen myös kotimaisia avustuskohteita ja kannamme näin luontevasti yhteiskuntavastuutamme.

VeriRyhmä

Sp-Rahastoyhtiö on mukana Suomen Punaisen ristin VeriRyhmä –kampanjassa. Kannustamme henkilöstöämme luovuttamaan verta ja käymme säännöllisesti yhdessä verenluovutuksissa.

Ojenna sinäkin kätesi yhteisen asian puolesta!

Veriryhmä

Vastuullinen sijoittaminen

Sp-Rahastoyhtiö on vastuullisen sijoittamisen yhdistyksen, FINSIF:n jäsen.
 
Sijoitustoimintamme vastuullisuudesta löytyy tietoa täältä.